Boek je reis in Europa vanaf nu via je mobiel met GoEuro

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Zou het niet makkelijk zijn om een app te hebben waarmee je in één keer de beste reisopties ziet voor bus, trein en vliegtuig binnen Europa? Waarmee je niet alleen je vlucht naar een vliegveld boekt, maar die je ook vertelt hoe je naar het centrum van de stad kan doorreizen? En die verschillende vormen van vervoer binnen Europa met elkaar kan combineren? Als je daar naar op zoek bent, dan is de GoEuro app echt iets voor jou.

Eenvoudig te gebruiken

Misschien heb je al wel eens gebruik gemaakt van de website van GoEuro. Dan weet je hoe gemakkelijk je hiermee reizen binnen heel Europa kunt vinden en boeken. Datzelfde gemak vind je terug in de GoEuro app. Deze app is gratis te downloaden in de Google Play Store en in de App store. Je kunt je in deze app aanmelden via je bestaande account van de GoEuro website, of via je login van Facebook of Google+ account. Ook kun je je als nieuwe gebruiker in drie stappen eenvoudig registreren. Je hoeft alleen maar de informatie in te vullen die jij wilt. Je profiel kun je later nog verder aanvullen, bijvoorbeeld als je een reis gaat boeken.
goeuro-1

Je reis van deur tot deur kunnen plannen

Met de app van GoEuro krijg je de beste combinaties voor een reis van A naar B met bus, trein én vlucht. Dit in tegenstelling tot apps van andere zoekmachines als Skyscanner of Kayak, waarmee je alleen maar losse vliegtickets, hotels of huurauto’s kunt boeken. De GoEuro app geeft je direct inzicht in de beste vervoersmogelijkheden om naar de Europese bestemming van jouw keuze te komen. Je ziet precies hoe lang het vliegtuig, de bus en de trein daar over doen. En ook direct wat de kosten per vervoersmiddel zijn. Bij vliegtickets kun je eenvoudig aangeven dat je vervoer van en naar de luchthaven wilt hebben. De app zoekt vervolgens de beste aansluiting per bus, trein of metro voor je.

Kies uit het aanbod van 500 maatschappijen

De GoEuro app doorzoekt de beschikbare reizen van maar liefst 500 maatschappijen die in Europa actief zijn. Niet alleen gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als KLM, British Airways en Lufthansa, maar ook low-cost airlines als Easyjet, Germanwings en Vueling. Daarnaast zijn in heel Europa actieve busmaatschappijen als Flixbus, Ouibus en Eurolines partners van GoEuro. En door samenwerking met onder meer NS, Deutsche Bahn, en Eurostar, krijg je in de GoEuro app de beste treinreizen in Europa.
goeuro-2

De beste tickets boek je via je smartphone

Bij alle prijzen die je in de GoEuro app ziet, geldt: what you see, is what you get. Alle getoonde prijzen zijn actueel, en ook zonder verborgen kosten. Geen prijzen die veranderen als je wilt gaan boeken, of boekingskosten die opeens verschijnen als je bijna klaar bent. Heb je de beste reis naar jouw bestemming gevonden, dan boek je die eenvoudig direct via je mobiele telefoon. In de veilige GoEuro App kun je namelijk al je betaalkaarten en kortingskaarten toevoegen. Zo hoef je maar één keer je financiële gegevens op te zoeken. Dat bespaart je tijd en geld. En het is ook superhandig als je in Europa onderweg bent, en op je mobiel een nieuwe reis wilt boeken. Bovendien ontvang je e-tickets, zodat je niets meer hoeft uit te draaien. Scheelt jou weer een zoektocht naar een printer, en het voorkomt onnodig papiergebruik.
goeuro-3

GoEuro App Downloaden

De applicatie is gratis te downloaden voor Android en IOS, meer informatie over de GoEuro app vind je hier terug. De applicatie is gratis en daarom zeker de moeite waard om eens te raadplegen wanneer je een vakantie aan het plannen bent.