CCLeaner Downloaden

[Totaal: 2   Gemiddelde:  5/5]

CCleaner is een hulpprogramma dat ongewenste bestanden en fouten vindt en verwijdert op Windows-pc’s (met inbegrip van Windows 10). Met een paar klikken helpt CCleaner met het herstellen van schijfruimte en maakt het uw pc sneller en efficiënter. Lees hier hoe je CCleaner kunt downloaden op je computer.

Een geweldige optimalisatie programma

Schoonmaken is de belangrijkste functie van CCleaner. Met een quick scan detecteert het onnodig Windows-bestanden en programma’s die u hebt geïnstalleerd, en helpt u om ze eenvoudig en effectief te verwijderen.

Het gedeelte CCleaner Register is gewijd aan de integriteit van de Windows-register, het bestand met de systeemconfiguratie. CCleaner scant het register voor meer dan een dozijn soorten fouten en biedt de mogelijkheid om een back-up op te slaan voor het uitvoeren van een reparatie.

CCleaner’s gereedschap menu bevat meer specifieke hulpprogramma’s zoals een snelle uninstaller, een lijst van de programma’s die worden gestart wanneer u Windows start, en een herstelpunt manager.

CCleaner Mac Downloaden
CCLeaner op macOS

Een klassiek-interface

Om bestanden op te schonen, klikt u op de knop Scannen en laat CCleaner ontdekken hoeveel afval heeft opgehoopt. Nog een klik op de knop Uitvoeren en het zal uw schijf direct schoon maken.

CCleaner scanner kan worden aangepast om te vinden en te verwijderen alleen wat u wilt. Het proces omvat selectievakjes, dus het kan een beetje moeite kosten om alles bij te gaan.

Registry Cleaner werkt op een zeer vergelijkbare wijze, en toont de verschillende soorten fouten die het vindt. Het is heel technische informatie, maar als er iets mis gaat heeft CCleaner een restauratie van een vorige back-up.

Andere hulpmiddelen zijn even eenvoudig, maar bieden weinig informatie. Hoewel, in waarheid, dit minimalisme wordt gewaardeerd – zeker in vergelijking met een drukke interfaces van andere cleaners ‘.

Het nut en de effectiviteit van CCleaner hangt af van wat u nodig heeft. Om de privacy te waarborgen is het zeer krachtig, maar het scannen is niet de snelste.

Het register schoonmaken helpt alleen in zeldzame gevallen, en is een bewerking van beperkte nut in recente versies van Windows.

De removal tools zijn eenvoudig maar werken goed, hoewel ze af en toe incorrecte data en verouderde gegevens tonen die net zo gemakkelijk met de hand kunnen worden verwijderd.

In een categorie zo uitgedaagd als schoonmakers, waarin het moeilijk is om eerlijke en effectieve programma’s te vinden, valt CCleaner op door zijn eenvoud en effectiviteit.

Voordelen

  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Junk-bestand verwijderen
  • Het corrigeren van fouten in het register
  • geavanceerde tools
  • Vrije ruimte schoner

Nadelen

  • Weinig configuratieopties

CCLeaner Downloaden

CCLeaner downloaden voor Windows (gratis)
CCLeaner downloaden voor macOS (gratis)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.