Clash of Clans Downloaden

[Totaal: 2   Gemiddelde:  4/5]

Lees hier alles over Clash of Clans en hoe je dit spel eenvoudig kunt downloaden op je mobiel en tablet. In Clash of Clans speel je de rol van het hoofd van een barbaarse stam. Je doel is om een stad die is rijk aan grondstoffen te creëren, en dat ook goed beschermd is, zodat je niet wordt aangevallen door vijandelijke stammen. Natuurlijk kun je zelf ook deze stammen aanvallen met behulp van de vaardigheden van je eigen mensen en daar dan vervolgens de vruchten van plukken.

Bouwen, verzamelen … en aanvallen!

Om je dorp welvarend te maken moet je magazijnen maken om middelen te genereren en een plek om je materiaal op te slaan. Op dezelfde manier als in een stedenbouwsimulatie heb je land om op te bouwen, die je geleidelijk kan verhogen.

Het bouwen en upgraden van je magazijnen is echt heel eenvoudig en je kunt dit doen in batch (bijvoorbeeld als je meerdere magazijnen tegelijkertijd wilt upgraden). Maar richt je niet alleen op het bouwen van mooie magazijnen, je moet namelijk ook beschermen.

Om je bezit te beschermen, kun je je stadsmuren omringen en elementen inzetten die de aanslagen belemmeren, zoals geweren of torentjes voor je boogschutters. Je kunt ook troepen werven en opleiden, zodat ze rivaliserende dorpen kunnen gaan plunderen om je rijk te maken. Deze troepen zijn onder andere reuzen, boogschutters, tovenaars, skeletten, en piloten.

Met je troepen die klaar en goed voorbereid zijn, kun je de omliggende dorpen, die ofwel zullen worden gecontroleerd door andere gebruikers of door de computer (als je gebruik maakt story mode van het spel) bezoeken. Misschien boek je een overwinning en verlies je slechts een paar mensen, of je kunt een rampzalige expeditie hebben en dus nieuwe soldaten inhuren die bereid zijn om in de strijd te sterven. Hoewel zoals Clash of Clans is voorzien van in-app aankopen, moet je geduldig zijn als je niet wilt betalen.

Clans zijn de sleutel tot de overwinning

Niet alle clans zullen blijken je vijanden te zijn. In Clash of Clans kun je clans online vormen, met wie je kunt troepen uitwisseling, middelen te delen en alles doen wat in je vermogen ligt om de beste clan in het universum te zijn.

Clash of Clans actualiseert regelmatig en verbetert de manier waarop het clan systeem werkt. Bijvoorbeeld, als je een clan maakt kun je de frequentie van de aanvallen, evenals de locatie toe voegen. En als je de voorkeur hebt aan een bestaande clan, kun je hiernaar zoeken op basis van deze criteria. Dit betekent dat je niet het risico loopt te worden verbannen uit een clan, omdat je niet genoeg tijd had om te spelen, iets dat vroeger vrij vaak gebeurde.

Op een artistiek niveau is Clash of Clans voorzien van cartoon-achtige graphics, en het aantal objecten en troepen die je kunt toevoegen is gevarieerd en uitgebreid als je een level omhoog gaat.

Clash of Clans is een spel dat alles is over de strategie en het opbouwen van je middelen. Terwijl dit soort spel niet nieuw is en we hebben vergelijkbare titels op PC gezien voor tientallen jaren, zijn de ontwikkelaars van Supercell erin geslaagd om Clash of Clans om te zetten in een referentiepunt voor mobiele games van dit genre. Het spel voelt compleet en onderhoudend, zonder toevlucht te nemen tot de complexiteit van de franchises zoals Age of Empires.

Voordelen

  • Verscheidenheid van gebouwen en troepen
  • Clan systeem werkt goed
  • Leuke cartoon graphics

Nadelen

  • Moet een internetverbinding hebben om te spelen

Clash of Clans Downloaden

Clash of Clans is gratis te downloaden via de onderstaande links.

Download Clash of Clans voor de iPhone (gratis)
Download Clash of Clans voor Android (gratis)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.