Download Whatsapp voor Android

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

WhatsApp Messenger is een cross-platform mobiele berichten app ontwikkeld door WhatsApp Inc.

Net als Viber en Skype maakt WhatsApp Messenger gebruik van je mobiele data-abonnement of Wi-Fi-verbinding om berichten en oproepen te verzenden, en de overdracht van multimedia zoals video, foto’s, en spraakberichten, is helemaal gratis en zonder enige abonnementskosten.

WhatsApp Messenger gebruikt je telefoonnummer om een ​​account aan te maken en importeert je adresboek en contactpersonen die ook gebruik maken van WhatsApp. Je hoeft niet nog een andere accountnaam en wachtwoord te onthouden – de app werkt gewoon. Als je eenmaal bent ingelogd, blijft WhatsApp Messenger aangemeld, en voegt automatisch nieuwe contacten aan je adresboek in real time. Als je offline gaat, ontvangt je een melding van gemiste berichten de volgende keer dat je weer aanmeld.

Whatsapp Android Download
Whatsapp app op Android

Met WhatsApp voor Android kun je deelnemen aan groep chats met vrienden en familie, iedereen laten deelnemen aan een leuke en makkelijke manier van communicatie. Ook kun je berichten tegelijkertijd uitzenden naar verschillende mensen. Dit alles gebeurt door middel van een levendige, makkelijk te gebruiken interface, waar je de berichten kunt aanpassen, eenvoudig media delen, en nog veel meer.

Whatsapp voor Android downloaden

Whatsapp kun je eenvoudig downloaden door te klikken op de onderstaande downloadlink. Als je dit op je Android-telefoon doet wordt de Play Store geopend waarna je de app makkelijk kunt downloaden en installeren. Let op! Je hebt wel Android 2.1 en hoger om gebruik te kunnen maken van de chat-app.

Download Whatsapp voor Android (gratis)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.