Download Whatsapp voor iPhone

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

WhatsApp Messenger is de meest handige manier om snel een bericht te versturen vanaf je smartphone aan een contactpersoon of vriend op uw lijst met contactpersonen die ook de app hebben geïnstalleerd.

Op dit moment is WhatsApp compatibel met alle mobiele besturingssystemen op de markt: Android, iOS, Symbian en Windows Phone. Dus dit betekent in feite dat je in staat zult zijn om WhatsApp gebruiken om te communiceren met elke vriend, ongeacht welk type smartphone ze hebben.

WhatsApp gebruikers kunnen SMS-berichten, spraakberichten, links, en afbeeldingen naar een andere gebruiker sturen. Automatische beeldcompressie maakt de overdracht van bestanden zeer eenvoudig (hoewel er enige kwaliteit verlies optreed). Bovendien kun je gratis spraakoproepen maken via de app.

Een van de meest interessante en meest gebruikte tools op WhatsApp is het eenvoudig maken en beheren van groepen. Iedere gebruiker kan een groep aanmaken, of uitgenodigd worden door de maker van en groep, en ze kunnen vertrekken wanneer ze willen.

WhatsApp is de perfecte communicatie-instrument voor iPhone-gebruikers, want met de app kun je betalen voor het versturen van tesktberichten vergeten. Het is een must-have.

Download Whatsapp voor de iPhone (iOS)

Whatsapp is gratis te downloaden voor elke iPhone gebruiker met iOS 6.0 of nieuwer. Klik op de onderstaande link op je iPhone om direct de App Store pagina van Whatsapp te openen. Hierna kun je de app eenvoudig downloaden met de “Download” knop. Je kunt ook de App Store openen en klikken op de zoekknop en vervolgens zoeken op “Whatsapp”. Hierna volg je dezelfde stappen en installeer je eenvoudig de app op je iPhone.

Download Whatsapp voor iPhone (gratis)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.