Download Whatsapp voor Mac OSX

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

WhatsApp is een populaire berichten app voor iPhone, Android, Blackberry en Windows Phone-gebruikers, maar het ontbrak voor een lange tijd op de desktop … tot nu toe. Mac-gebruikers kunnen nu rechtstreeks chatten via WhatsApp van OS X met behulp van de gratis Whatsapp desktop app.

WhatsApp kondigde onlangs de lancering van een desktop-app voor Mac OS X, zodat gebruikers gemakkelijk hun gesprekken vanaf hun computers voeren. De stap komt enkele maanden na het debuut van een web-versie van zijn populaire chatdienst.

Whatsapp Mac Download
Whatsapp app op Mac OSX

Today we’re introducing a desktop app so you have a new way to stay in touch anytime and anywhere – whether on your phone or computer at home or work. Like WhatsApp Web, our desktop app is simply an extension of your phone: the app mirrors conversations and messages from your mobile device.

De nieuwe desktop-app is beschikbaar voor Mac OS 10.9 en hoger en Windows 8 en ondersteunt bureaubladmeldingen, sneltoetsen, en nog veel meer. De app synchroniseert ook naar mobiele apparaten van gebruikers, wat betekent dat de notificaties en conversaties worden weerspiegeld in de desktop-app.

Om de gratis app te downloaden op je Mac, klik je op de onderstaande download link. Zodra de app is gedownload, zullen de gebruikers worden gepresenteerd met een QR-code. Om de code te scannen, zullen de gebruikers de WhatsApp app op hun telefoon moeten openen en gaan naar de instellingen van de app en klikken op “WhatsApp Web” om de QR code scanner te activeren.

Whatsapp downloaden voor Mac OSX

De app kun je gratis downloaden via de onderstaande link. Download het bestand en sleep het naar je “Programma’s” map. Start vervolgens de app en volg de instructies.
Download Whatsapp voor Mac OSX (gratis)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.