Gratis en Legaal Games Downloaden

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 3.8]

Als je een geduldige gamer bent, dan is deze tip voor jou. Ik game graag op mijn PC en mijn PS4 maar wil absoluut niet 60 euro per spel betalen. Daarom probeer ik mijn spellen ook zo goedkoop mogelijk binnen te halen. In deze tip kun je lezen hoe je goedkoop en soms helemaal gratis spellen kunt krijgen.

Gratis Games

Bij gratis spellen denk je gauw aan met advertenties of in-app-purchase volgestopte mobiele games. Maar niets is minder waar. Als je beetje geduldig bent, kun je vaak ook spellen helemaal gratis downloaden. EA geeft bijvoorbeeld heel vaak gratis spellen weg. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het programma Origin op je pc installeren en aanmelden met een EA-account. Met de actie “Op Onze Kosten” kun je volledige PC-games gratis downloaden, zonder enige vorm van restricties.

Gratis Origin Spellen
Gratis spellen op Origin.

Zo was het spel Battlefield 3 een tijdje geleden helemaal gratis te downloaden. Vaak krijg je een mail van EA als er weer een gratis spel beschikbaar is, zo niet, dan kun je de volgende tip volgen om geen gratis spellen mis te lopen.

Ook zijn er gratis spellen te vinden Steam.

Op de hoogte blijven van gratis spellen

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je weet wanneer er leuke acties zijn waarbij je gratis spellen kunt downloaden. Daarom hebben we een aantal bronnen op rij gezet die je kunt bezoeken voor gratis spellen;

Verder is het natuurlijk ook verstandig om Origin en Steam op je PC af en toe te controleren op gratis spellen.