Losgelaten – Gratis e-book van Harrij Smit

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Losgelaten is de debuutroman van Harrij Smit en is nu verkrijgbaar als een gratis e-book via de website van de auteur. Download het gratis e-book (pdf) op harrijsmit.nl

Losgelaten - Roman

Nog gekleed in de chique outfit waarin ik die ochtend had moeten werken, zat ik in de halfschaduw van een paar armetierige kastanjebomen te genieten van het prachtige weer. Na een aantal troosteloze dagen met veel regen en een koude, harde wind was het eindelijk weer zomer geworden. Hoewel ik een tijdschrift onder mijn neus hield, ging mijn belangstelling voornamelijk uit naar een man van ongeveer mijn leeftijd die een paar bankjes verderop zat. De man kwam me bekend voor, maar hoe ik mijn best ook deed, ik kon hem met geen mogelijkheid thuisbrengen. Vanachter mijn weekblad had ik hem er een keer op betrapt dat hij ook mijn kant op keek, maar die aandacht was van korte duur geweest, want sindsdien zat hij vol concentratie op een kaart of een plattegrond te kijken. Twee plastic tasjes van een supermarché en een paar stokbroodjes lagen naast hem op de bank. Zijn omgevallen rugzak lag als een slapende hond aan zijn voeten.

2 gedachten over “Losgelaten – Gratis e-book van Harrij Smit”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.