Meer exposure met Facebook likes?

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Voor bedrijven die nog maar net bestaan heeft een goed imago krijgen prioriteit. Zeker in het eerste jaaris het zeer belangrijk om veel naamsbekendheid te krijgen. Bijvoorbeeld volgers op Twitter of het aantal likes op Facebook. Wat bereikt dient te worden is dat deze mensen de onderneming als positief ervaart. Het bedrijf moet aanwezig zijn waar potentiële klanten zich bevinden, het internet. Diverse marketingmiddelen kunnen gebruikt worden om veel exposure te krijgen. Bekende hulpmiddelen om hoger in Google te komen werken nog altijd. Linkbuilden om de waarde van de websites te verbeteren is een manier die goed werkt maar wel veel tijd kost. En tijd is geld. Dit geld zou bijvoorbeeld kunnen worden ingezet om Facebook likes te kopen.

Facebook likes kopen

Een methode om snel meer bekendheid te krijgen met een website is het kopen van Facebook likes. Deze methode bestaat al een tijdje, maar men had er nog een beetje een slecht gevoel bij. Want was dit nu wel zo te vertrouwen? De eerste websites die Facebook likes aanleverden verkochten voornamelijk likes uit Aziatische landen. Zeker geen mensen waar de bedrijven zich op wilden focussen. Een miskoop dus. Tegenwoordig is het kopen van Facebook likes een stuk betrouwbaarder geworden. De likes die je koopt komen voornamelijk van Nederlandse accounts. En personen met interesses in dezelfde onderwerpen als jouw onderneming. Veel nuttiger en waardevoller.

Eenvoudig meer likes

Nadat er likes zijn besteld, zelfs duizenden kunnen tegelijk worden aangeschaft, zal het aantal organisch gekregen likes ook groeien. Het bereik is nu groter dus daarmee ook de kans dat berichten geliked worden en opnieuw nieuwe likes tot gevolg hebben. Het kopen van Facebook likes kan dus een flinke investering zijn. Maar dan zal het zich waarschijnlijk wel terug gaan betalen na verloop van tijd.

Bron: https://www.like4you.nl/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.