Nieuwe geruchten rondom de iPhone 7

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Het zal niet lang meer gaan duren, voordat de iPhone 7 gepresenteerd gaat worden. Er worden steeds meer geruchten bevestigd en ook lekker er steeds vaker en meer foto’s uit. De foto’s die tot nu toe zijn uitgelekt gaven natuurlijk al wel wat informatie prijs, maar er zijn nu nog scherpere foto’s uitgelekt. Wat laten deze foto’s zien.

Uitgelekte foto’s

De Uitgelekte foto’s geven zowel de voorkant als de achterkant van het toestel weer. De foto’s waarop de voorkant van het nieuwste toestel te zien is, geven nog niet zoveel informatie bloot. Er is namelijk niet duidelijk te zien, of het toestel is voorzien van de aanraakgevoelige home knop. Volgens vele geruchten zou dit namelijk het geval zijn, bij de iPhone 7. De voorkant oogt op de foto’s redelijk identiek aan de voorkant van de iPhone 6s. De foto’s die de achterkant van het toestel laten zien, geven juist wat meer informatie. Zo is bij beide modellen te zien, dat de camera helemaal in de hoek is geplaatst. Ook is er duidelijk te zien, dat het Plus model is voorzien van een dubbele cameralens.  Hier werd dan ook al veel over gesproken. Ook zijn er geen antennestrepen te zien, behalve bij de randen. Op de uitgelekte foto’s wordt er bij het Plus model, geen Smart Connector weergegeven. Het zal dus maar zo kunnen zijn, dat dat een gerucht blijft. Wel is het duidelijk dat er weer twee modellen zullen worden gepresenteerd. Een iPhone 7 met een 4,7 inch scherm en een iPhone 7 Plus met een 5,5 inch scherm.
iphone-7-voorkant-achterkant

Men moet nog even wachten tot halverwege april. Dan vindt het jaarlijkse Apple eventueel weer plaats en hier zal Apple dan ook haar nieuwste toestellen gaan presenteren. Dit zal ook dit jaar weer een hele happening worden. Wat het toestel precies moet gaan kosten is nog niet bekend. Naar alle waarschijnlijkheid zal de verkoopprijs ongeveer op hetzelfde niveau liggen als voorgangers!