Pokémon GO Downloaden

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Pokémon is de samentrekking van “pocket monsters,” en een waanzinnig populaire franchise met een net zo waanzinnig lange geschiedenis. In Pokémon zwerven monsters de landen, en je taak is ze te vinden, vastleggen en te trainen. Dan zet je ze in de strijd tegen andere spelers. Vroeger speelden we de originele Pokémon spellen op de Nintendo Game Boy, en volgde de avonturen daarna een paar generaties op de draagbare spelcomputer. Gelukkig heb je geen vorige Pokémon nodig om te genieten van Pokémon Go.

Hoe speel je Pokémon Go?

Pokémon Go is een free-to-play mobiele app die je kunt downloaden voor iOS of Android. Het is gratis te downloaden te spelen, maar je hebt de mogelijkheid om echt geld te gebruiken om in-game valuta, de zogeheten PokéCoins, te kopen. (Tussen de €0,99 voor 100 PokéCoins en tot €99,99 voor 14.500.) Die PokéCoins worden gebruikt om Pokéballs te kopen, de in-game item dat je nodig hebt om Pokémon te vangen. Nu hoef je niet gelijk echt geld uitgeven, maar dat betekent dat je moet betalen met je tijd en energie (dat is de lol, toch!).

pokemon-go-downloaden

Het spel werkt met behulp van de GPS van je telefoon voor real-world locatie en augmented reality om die mooi uitziende Pokémon op je scherm te tonen, als overlay op wat je ziet aan de voorkant van je telefoon. En je personage kan worden aangepast met kleding, een factie, en andere opties, en je komt verder naarmate je speelt.

Wanneer je een Pokémon vangt, wordt het toegevoegd aan je Pokédex, een soort Pokémon-database, waar je ze later kunt personaliseren. En dan het leuke gedeelte: Je kunt naar je lokale “gym” en vechte tegen andere Pokémon trainers (ook echte mensen).

PokéStops, aan de andere kant, zijn meestal vooraf bepaalde bezienswaardigheden waarmee je interactie kunt hebben en items van kunt krijgen. Sommige van deze items zullen je “vermogen” als een trainer verbeteren, of veel andere opgewonden Pokémon GO spelers richting je locatie brengen. Al met al, Pokémon Go geeft je een heleboel dingen om te doen, maar een van de grootste beroep is haar sociale aspect.

Iedereen houdt van Pokémon Go, ondanks dat het spelen een aanslag kan zijn op de batterij en mobiele data.

Pokémon GO Downloaden

Pokémon GO is helaas nog niet te downloaden in Nederland maar verwacht wordt dat het binnen enkele dagen ook hier uitgebracht zal worden. Het spel is beschikbaar op Android en iOS en zal gratis te downloaden zijn vanaf de App Stores. Android gebruikers kunnen overigens al aan de slag door een APK bestand te downloaden en handmatig te installeren.

1 gedachte over “Pokémon GO Downloaden”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.