PVC tegels

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Meestal wordt PVC als vloerbedekking toegepast in stroken, maar er zijn tevens PVC tegels. Deze toepassing wordt vooral in projecten en industrieel gebruikt. Het voordeel van PVC tegels is dat u deze doorgaans zelf kunt leggen, omdat ze voorzien zijn van een kliksysteem. Meestal is er geen verlijming nodig, wat u een hoop tijd en moeite bespaart.

PVC tegelvloeren kennen een minimum aan onderhoud en bieden bescherming voor de onderliggende vloer. Een PVC tegelvloer is slijtvast en biedt bescherming en geluidsdemping. Als u bijvoorbeeld een glas laat vallen, dan zal dit glas minder snel stuk gaan dan normaal gesproken bij een andere ondergrond. Ook contactgeluiden worden beperkt tot een minimum. In het geval van een verhuizing kunnen PVC tegels daarnaast gemakkelijk meegenomen worden en bij eventuele beschadiging kunt u gemakkelijk een afzonderlijk PVC tegel vervangen.

PVC tegelvloeren zijn zelfs zo sterk dat er verkeer met bijvoorbeeld een heftruck erop mogelijk is. Een PVC tegelvloer kan dus een ideale uitkomst bieden voor uw bedrijf. Er zijn veel verschillende kleuren en designs wat u een ruime keuze voor uw vloer geeft. Daarnaast is het mogelijk om tegels met een antislip laag te leggen om problemen en ongelukken op uw werkplaats te voorkomen.

Vaak worden PVC tegels vervaardigd uit restafval die voorkomt uit de verwerking van andere producten zoals plastic flessen, doppen en verpakkingsmateriaal. De PVC die hierbij overblijft wordt verwerkt in de tegels, waardoor deze bijdragen aan een beter milieu.

Hieronder volgen enkele bekende merken PVC tegels.

Gerflor PVC tegels

Hoewel PVC tegels veelal worden toegepast op projectmatige basis richt Gerflor zich voornamelijk op de particuliere markt. Een van de speerpunten hierbij is vooral het gemak waarmee een Gerflor PVC vloer gemakkelijk zelf gelegd kan worden. De PVC vloertegels van Gerflor kunnen op iedere ondergrond gelegd worden. De PVC tegels zijn zelfklevend waardoor het leggen van de vloer in een mum van tijd klaar kan zijn. Door deze zelfklevende PVC tegels is het niet nodig om lijm te gebruiken wat tevens een groot voordeel is.

Alle PVC tegels van Gerflor zijn onderhoudsarm, duurzaam en zijn prima bestand tegen intensief gebruik. Dankzij de PUR oppervlaktebehandeling van de PVC tegels van Gerflor is het niet nodig om de gelegde vloer in de was te zetten. 65% van het materiaal dat in de Gerflor PVC tegels verwerkt is gerecycled en de tegels op zichzelf zijn zelfs geheel recyclebaar. Met een keuze voor een Geflor tegelvloer maakt u tevens een keuze voor een beter milieu.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.