Snapchat Downloaden

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 4.5]

Wil je Snapchat downloaden op je telefoon? Lees dan hier alles over wat Snapchat is, hoe je het kunt gebruiken en ten slotte hoe je Snapchat kunt downloaden.

Snapchat is een app voor het direct delen van foto’s waarmee je foto’s naar je vrienden kunt sturen, die dan voor een maximum van 10 seconden zichtbaar zijn voordat het weer verdwijnt! Met geen manier om de foto’s op te slaan of te bekijken langer dan de toegestane tijd, is Snapchat de perfecte manier om snelle kiekjes te delen met je vrienden!

Eenvoudig te gebruiken

Het concept van Snapchat is heel eenvoudig: je maakt een foto met de in-app camera, voorziet het eventueel van tekst tot 40 tekens of gebruikt het potlood om te tekenen, kiest hoe lang je wilt dat je vrienden de foto kunnen zien ( van 1 tot 10 seconden), kiest naar welke vrienden je het wilt sturen, en drukt op verzenden.

Zie ook: Snapchat Namen

Wanneer je de Snap hebt ontvangen, druk je op het bericht om de foto te bekijken. De timer begint zodra je op het bericht drukt, en telt af op het scherm, zelfs als je niet ingedrukt houdt om de foto te bekijken.

Snapchat biedt de mogelijkheid om video’s te delen, evenals Snapchat Verhalen, waarmee je vrienden een onbeperkt aantal keren foto’s voor maximaal 24 uur kunnen bekijken.

Als je van experimenteren houdt, kun je ook een duik nemen in de optie “Discover”. Een snelle veegbeweging opent deze feed, waarmee je kiekjes kunt verkennen uit een reeks van redactionele hoeken. Skippen doe je door naar links te vegen, met een opwaartse beweging open je foto’s om meer te leren.

Wees voorzichtig met wat je deelt

Wanneer Snapchat start, kun je je telefoonnummer gebruiken als een ID en kan je vrienden toevoegen via de telefoon contacten of met behulp van je Facebook en Twitter accounts.

Het beginscherm van Snapchat is de camera zelf. Je kunt navigeren naar je meldingen en je lijst met contactpersonen door met je vinger naar links of naar rechts respectievelijk te vegen. Je kunt de instellingen bereiken via meldingen. Het is niet duidelijk op het eerste gezicht, maar omdat er zo weinig opties zijn, is het gemakkelijk onder de knie te krijgen.

Snapchat Downloaden
Snapchat Downloaden

Snapchat beveiligd afbeeldingen door ze (binnen de app) onmiddellijk te verwijderen, maar er is geen manier om te weten of de beelden ergens anders worden gearchiveerd. Er is ook het gevaar van ongepaste afbeeldingen die worden gedeeld (Snapchat heeft de reputatie van de perfecte ‘sexting’ app gekregen). Je moet waarschijnlijk voorkomen dat je iets persoonlijks verzendt want er zijn nu veel apps die je toelaten om Snapchat foto’s te bewaren.

Een nieuw sociaal netwerk?

Wat vroeger beschouwd werd als een ‘sexting’ app is nu evolueert naar een sociaal netwerk met zijn nieuwste functie Snapchat Stories. Ongeacht, Snapchat is nog steeds een goede app voor het verzenden van snelle foto-berichten naar vrienden als een hybride tussen een messaging-app en een sociaal netwerk.

Recente veranderingen

Dankzij de nieuwste update voor Snapchat kun je nu slimmer chatten. Veeg op de naam van een vriend en je krijgt direkt een chat-venster waarin je kunt tikken, die vervolgens zal verdwijnen wanneer je het venster sluit. Een pictogram aan de onderkant van het startscherm geeft aan hoeveel van je vrienden momenteel op Snapchat zijn.

Als je op de knop Downloaden klikt kom je naar een pagina op iTunes Store of Play Store, waar je de app kunt downloaden en installeren.

Voordelen

  • Leuk idee
  • Makkelijk te gebruiken

Nadelen

  • Geen ouderlijke opties

Snapchat Downloaden

Je kunt Snapchat eenvoudig downloaden via de links hieronder. Snapchat is momenteel enkel verkrijgbaar voor iOS (iPhone) en Android toestellen.

Download Snapchat voor iPhone (gratis)
Download Snapchat voor Android (gratis)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.