Verander de Profielfoto van je vrienden in Whatsapp

Click to rate this post!
[Total: 12 Average: 2.3]

Uiteraard heb je er niet veel aan maar toch wel grappig dat het kan, het veranderen van de profielfoto van je vrienden in Whatsapp. Deze handleiding is alleen te volgen door Android gebruikers.

  1. Ervan uitgaande dat je wilt kunnen terugkeren naar de originele profielfoto, is het verstandig eerst een kopie van van de originele bestanden op te slaan. Ik gebruik ES File Explorer voor deze hiervoor, maar het proces is vrijwel hetzelfde, ongeacht welke bestandsbeheerder die je gebruikt. Als je nog niet een hebt, ES is een goede keuze.
  2. ES File Explorer File Manager
    Ga naar de volgende map: / apparaat / sdcard / WhatsApp / Profile Pictures. Hier vindt je de profielfoto’s die de app heeft opgeslagen. Als de foto’s van je vrienden hier niet zijn, ga dan terug naar WhatsApp en open het. Het enige wat je hoeft te doen is op hun naam tikken op de top van een chat en vervolgens op hun profielfoto pictogram. Zodra het full-screen is geladen zal het verschijnen in de Afbeeldingen-map.
  3. In de Afbeeldingen-map, vind de profielfoto van je vriend en druk er lang op, kies dan Kopiëren in het menu. Je kunt het overal waar je wilt plakken, maar je moet de bestandsnaam van het bestand (telefoonnummer van je vriend) kopiëren voordat we verder gaan.
  4. Vind nu een foto waarmee je de profielfoto van je vriend wilt vervangen en het formaat moet hiervan moet zijn 640 x 640 pixels: de standaard grootte voor WhatsApp profielfoto’s.
  5. Verplaats de nieuwe profielfoto naar de map Profile Picture en hernoem het met het telefoonnummer van je vriend. Om de foto een andere naam et geven, houd de foto lang ingedrukt en selecteer Naam wijzigen in het menu.

Als je nu in WhatsApp bent en je tikt op de naam van je vriend en dan zijn profiel, zal het volledige scherm- afbeelding degene zijn die je hebt opgeslagen.

1 gedachte over “Verander de Profielfoto van je vrienden in Whatsapp”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.