Zorgverzekering 2017 vergelijken

[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

zorgverzekeringen 2017 vergelijken Waarom zou je volgend jaar van zorgverzekering moeten veranderen. Zorgverzekeringen 2017 vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk. Vanaf volgend jaar zijn zorgverzekeraars verplicht om de basisverzekering die zei aanbieden te voorzien van een eenvoudige en heldere financiële bijsluiter. Hierdoor wordt het vergelijken van zorgverzekeringen een stuk gemakkelijker en is het eenvoudiger om een goedkope zorgverzekering 2017 te kiezen, die het beste past bij jou zorgbehoefte.

Zorgverzekering 2017 behoorlijk duurder

De zorgverzekering 2017 wordt volgend jaar behoorlijk duurder. De reden hiervoor zijn de stijging in zorgkosten en het feit dat zorgverzekeraars zelf minder van hun reserves willen of kunnen gaan inzetten om de premiestijging laag te houden. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, had gerekend op een verhoging van maximaal €3,5 per maand. Uit de zorgverzekeringspremies 2017 die reeds bekend zijn gemaakt, blijkt dat de stijging bijna 3 keer zo hoog zal zijn. Alle Nederlanders zullen dit volgend jaar direct gaan merken in hun portemonnee. Een gemiddeld gezin met gaat in 2017 €250 meer betalen voor de zorgverzekering dan dat in 2016 het geval was.

Door over te stappen naar een andere zorgverzekeraar kun je volgend jaar in ieder geval een deel van de premiestijging ontlopen. Kies voor een goedkope internet zorgverzekering. Bovendien bestaat de mogelijkheid om vrijwillig je eigen risico op de basisverzekering 2017 te verhogen, met maximaal €500. Hiermee bespaar je tot €200 aan zorgverzekeringspremie. Dit is alleen aan te raden als je niet of zelfde gebruik maakt van de gezondheidszorg.

Veel succes bij het vergelijken van de zorgverzekering 2017. Het afsluiten van nieuwe zorgverzekeringen kan vanaf 19 november 2016. Je nieuwe polis zal echter pas ingaan op 1 januari 2017.